Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/fs2/48/voimavar/wordpress/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

IMG_3881

Pahempiinkin asioihin voi aamuyöstä herätä kuin lintujen lauluun. Melkoinen viestinnän sekamelska, josta kuitenkin tarkasti kuunnellen löytää todella hienoja sävelmiä, sisältöä.

Vähän kuin somessa: kaikkien täytyy pitää ääntä, viestiä. Ja toivoa, että viesti saavuttaa asialle otollisen vastaanottajan. Useimmissa tapauksissa kai niin käykin. Aamuyön konsertit tuottavat tulosta ja vaimenevat juhannukseen mennessä, kun viesteillä toisensa löytäneet hautovat uusia tulokkaita.

Meillä markkinointiviestinnän ihmisillä olisi oppimista mm. lintujen sinnikkyydestä. Brändiä kannattaa rakentaa pitkäjännitteisesti ja miettiä oikeimmat viestit asiakkaiden kiinnostuksen lisäämiseksi.

Nauttikaa lintujen laulusta!